Студія кар’єри Львівської політехніки організувала чергову зустріч роботодавців і студентів

Роксолана Семчишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом у партнерстві з кафедрою МПА ІНЕМ Львівської політехніки організував чергову зустріч для студентів із менеджеркою з розвитку бренду роботодавця ОККО Ганною Титаренко.

У межах заходу представниця ОККО поділилася багатьма цінними порадами зі студентами, які шукають своє місце на ринку праці.

Зокрема, студенти дізналися:

  • де шукати роботу: Ганна Титаренко розповіла про різні джерела і можливості пошуку вакансій, зокрема про інтернет-платформи та зв’язки з роботодавцями;
  • як правильно писати резюме: спікерка докладно пояснила, як створити ефективне резюме, відзначивши ключові аспекти, які привертають увагу роботодавців;
  • де студентові набути досвіду роботи: гостя поділилася порадами щодо того, як набути досвіду роботи у студентські роки, включно зі стажуванням, волонтерством та іншими можливостями.

Для студентів ця зустріч була корисною, оскільки вони дізналися про інструменти, які сприятимуть їм у майбутньому кар’єрному розвитку. Роботодавці шукають кваліфікованих молодих спеціалістів, і ці знання допоможуть політехнікам виділитися серед конкурентів.

― Такі зустрічі дають можливість студентам не тільки почути про важливі техніки пошуку першого робочого місця і практичні інструменти з працевлаштування від роботодавця, а й сформувати бачення своєї кар’єрної траєкторії. А також ближче познайомитися з потенційним роботодавцем, оцінити корпоративну культуру цієї компанії, її соціальну відповідальність, дізнатися про можливості працевлаштування і кар’єрного зростання, запитати про все, що цікавить, і залишити своє резюме, якщо це те місце, де вони хотіли б працювати, ― розповідає начальниця відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Світлана Гладун.

Щоб стежити за подіями й отримувати корисну інформацію щодо кар᾽єрного розвитку, ми радимо підписатися на наш телеграм-канал «Студія кар᾽єри Львівської політехніки». Тут ви знайдете актуальні вакансії для студентів і випускників, корисні поради та можливості.

Не пропустіть нагоди зробити свій перший крок у світ кар’єри з підтримкою Львівської політехніки та наших корисних ресурсів.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі