Студенти Золочівського коледжу Університету гідно виступили в інтелектуальному турнірі «Natus Vincere»

Золочівський коледж Львівської політехніки
турнір «Natus Vincere»

Вже другий рік поспіль студенти Золочівського коледжу Національного університету «Львівська політехніка» беруть участь у Відкритому західноукраїнському інтелектуальному турнірі «Natus Vincere» на кубок ректора Тернопільського національного економічного університету. Команда студентів коледжу під назвою «Законотворці» була представлена у правовій секції.

Захоплюючі завдання, творчі конкурси, цікаві змагання – це далеко не весь перелік заходів, які відбувались у рамках турніру. А ще студенти мали чудову нагоду поспілкуватися, налагодити цікаві науково-практичні зв’язки та зміцнити дружні стосунки.

Представники коледжу добре впоралися із завданнями всіх етапів турніру й одержали грошові винагороди, подяку від голови Тернопільської обласної ради та рекомендації до вступу на юридичний факультет ТНЕУ, а їхні керівники відзначені сертифікатами Міністерства освіти і науки України.

Окремо слід відзначити студентку Ольгу Галян, яка отримала грамоту в номінації «Кращий промовець», та студента Сергія Грабовського, який отримав подяку від Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.

турнір «Natus Vincere» турнір «Natus Vincere» турнір «Natus Vincere» турнір «Natus Vincere»