Студенти Університету, переможці стипендійної програми від PwC Lviv SDC, одержали сертифікати

Вікторія Бугайова, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з одержання сертифікатів

18 червня 2024 року відбулось оголошення переможця стипендійної програми PricewaterhouseCoopers Lviv Service Delivery Center (PwC Lviv SDC) та нагородження сертифікатами студентів Львівської політехніки, які брали участь у програмі. Ця подія знаменувала собою черговий етап плідної співпраці між Університетом і PwC Lviv SDC.

У лютому 2024 року стартувала стипендійна програма, яку реалізовував Центр розвитку Львівської політехніки за підтримки PwC Lviv SDC і яка тривала чотири місяці. Вона була запроваджена для заохочення найуспішніших студентів, а також для мотивування студентів до професійного розвитку, поліпшення результатів навчання та активізації науково-практичної діяльності. У програмі могли брали участь студенти, які навчаються за спеціальністю «фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» (кафедра фінансів Інституту економіки і менеджменту).

Стипендійну програму заснувала компанія PwC Lviv Service Delivery Center. Центр надання послуг PwC у Львові розпочав роботу у квітні 2018 року та спеціалізується на наданні аудиторських, податкових, юридичних і консалтингових послуг. Створено його для виконання низки професійних завдань для проєктів у Центральній та Східній Європі (СEE): Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Румунія, балканські та балтійські країни.

Перевагою програми є інтегрований навчальний інтенсив з п’яти курсів, що надає професійні ідеї та реальні приклади у професійній діяльності. Учасники переймають практичний досвід від семи експертів в автоматизації фінансових процесів, Data Analytics, SQL, Business Intelligence (BI), Lean, цифровому аудиті та інших сучасних напрямах. Крім того, програма передбачає можливості для нетворкінгу й обговорення актуальних тем із професіоналами.

На заході були присутні Антоніна Курець — керівниця відділу персоналу Центру надання послуг PwC у Львові, Андріана Мазур — керівниця Центру розвитку Львівської політехніки та Лідія Бондаренко — координаторка стипендійної програми від кафедри фінансів Національного університету «Львівська політехніка».

Антоніна Курець поділилася своїми враженнями та наголосила на значенні партнерства між PwC і Львівською політехнікою. Її виступ підкреслив важливість освітніх ініціатив, що сприяють розвитку студентської молоді:

Стипендійна програма, реалізована за підтримки PwC Lviv SDC, стала масштабним проєктом, що не лише надає фінансову допомогу талановитим студентам, а й пропонує їм всебічну підтримку та розвиток.

— Наша співпраця з PwC Lviv Service Delivery Center триває вже шість років з моменту підписання меморандуму про співпрацю у 2018 році. За цей час компанія стала не просто партнером, а справжнім другом Університету, — розповідає керівниця Центру розвитку Львівської політехніки Андріана Мазур. — Разом ми проєктували та вдосконалювали освітні програми, розробили низку освітніх компонентів, що допомагає нам забезпечувати набуття компетентностей здобувачами і швидко реагувати на виклики в  умовах динамічного розвитку ринку праці.

Стипендійна програма була масштабним проєктом, який ми реалізували за підтримки  PwC Lviv SDC. Компанія є фундатором стипендії, що передбачає виплату благодійного гранту переможцеві. PwC був також ідейним натхненником у реалізації комплексної програми, яка б охоплювала навчальну компоненту, що передбачає динамічний курс тренінгів і воркшопів, експертний супровід і нетворкінг із провідними фахівцями з багаторічним досвідом у сфері фінансів та аудиту.

Реалізація таких ініціатив є дуже важливою для Університету. Ми щиро вдячні за те, що маємо надійних партнерів, які розуміють важливість такої співпраці для підтримки нашої талановитої молоді, поділяють наші цінності й ідеї.

Перемогу у програмі та стипендію здобула студентка четвертого курсу бакалаврату спеціальності «фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Надія Гривас.

— Я дуже вдячна за можливість взяти участь у стипендійній програмі. Ця програма надала мені унікальні знання та навички, які стали незамінними в моїй професійній діяльності. Завдяки навчанню я здобула глибокі знання у фінансовому моделюванні, опанувала Lean-методології, навчилась ефективно використовувати інструменти BI для прийняття рішень, опанувала основи SQL та цифрового аудиту. Ця програма відкрила переді мною нові можливості для професійного розвитку. Ці знання стали неоціненними у моїй професійній діяльності, давши змогу значно підвищити ефективність роботи, приймати обґрунтовані рішення та інтегровувати цифрові процеси. Щиро дякую організаторам і викладачам за підтримку та безцінний досвід, — зазначила Надія.

Ця подія стала ще одним підтвердженням плідної співпраці між Львівською політехнікою та PwC Lviv Service Delivery Center, яка спрямована на підтримку талановитої молоді, розвиток освітнього потенціалу та підготовку висококваліфікованих фахівців.

Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів