Студенти спеціальності «Менеджмент» кафедри МО завітали в офіс SoftServe Lviv HQ

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з відвідин компанії

За сприяння доцентки кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ірини Андрушків студенти спеціальності «Менеджмент» мали нагоду завітати в офіс SoftServe Lviv HQ та послухати лекцію Михайли Гарди на тему «Проєктний менеджмент в ІТ: досвід, тренди та можливості в SoftServe».

Спілкування стало корисним досвідом для усіх учасників. Зокрема, студенти мали змогу одержати розлогу інформацію про діяльність підприємства компанії, адаптацію до викликів і надскладних умов господарювання, що склались у період воєнного стану, а також про перспективи і можливості розвитку.

Під час екскурсії офісом учасникам вдалося зануритись у робочу атмосферу, дізнатись цікаві факти й легенди про компанію, познайомитися з її спеціалістами.

Учасники проєкту отримали унікальні знання про розвиток технологій, соціальні проєкти, які створюють студенти у СофтСерв Академії, і як вони змінюють життя на краще, технологічне волонтерство у рамках Open Tech і Open Eyes, навіть встигли обговорити переваги та недоліки дуже популярного сьогодні штучного інтелекту.

Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії