Студенти програми Business Analytics & Data Science у Львівській політехніці захистили командні проєкти

ІТ Expert
Заставка до матеріалу

На дворі вже червень, а у студентів інноваційних освітніх програм Львівського ІТ Кластеру гаряча пора, адже вони презентують свої командні проєкти, над якими працювали впродовж усього семестру.

У вівторок студенти кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки, а саме першокурсники програми Business Analytics & Data Science, запітчили свої командні проєкти.

Всього на розгляд журі було подано 13 проєктів. Команди розробили найрізноманітніші рішення, серед яких програми для навчання жестової мови дітей, сервіси для пошуку напарників для спортивних ігор, апки для перевірки надійності сайтів, а також доволі незвичні розробки, наприклад, сервіс передбачення майбутнього та гадання на картах Таро.

Оцінити проєкти й надати фідбек студентам Львівський ІТ Кластер запросив кращих фахівців у сферах бізнес-аналізу й Data Science, зокрема кураторів бакалаврської програми Business Analytics and Data Science: Василя Литвина (завідувач кафедри інформаційних систем та мереж Львівської політехніки) та Андрія Балика (викладач Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій, PM у SoftServe), а також Любомира Сенюка (Head R&D в Avenga Ukraine) та Романа Сеніва (CTO CopeCart).