Студенти програми «Кібербезпека» у Львівській політехніці діляться враженнями про навчання

Кафедра ЗІ Львівської політехніки
Студенти програми «Кібербезпека»

Студенти програми «Кібербезпека» Національного університету «Львівська політехніка» діляться враженнями про навчання.

Соломія Марко, студентка групи КБ-13:

– Навчання тут справді цікаве та дуже ефективне. Програма доволі насичена, проте актуальна. На кафедрі працюють кваліфіковані викладачі, які вміють зацікавити кожного.

На початку навчального року у нас була зустріч з представниками Львівського ІТ Кластеру. Відверто кажучи, це була надзвичайно мотиваційна лекція для всіх першокурсників. Тоді ми ще зовсім мало знали про сферу кібербезепеки.

Спеціальність «Кібербезпека» універсальна, адже її не можна назвати винятково технічною чи гуманітарною. І сьогодні вона неабияк актуальна. Тут ідеальне середовище для тих, хто постійно хоче розвиватись та вдосконалювати свої знання.

Саша Карпів, студент групи КБ-13:

– Що мені подобається у цій програмі? Передусім те, що є доволі велика база предметів, які дають можливість глибоко зануритись у сферу, з якою ми працюватимемо у майбутньому. Такі предмети, як-от «Нормативно-правове забезпечення», «Основи інформаційної безпеки», «Технології програмування», надають базу для того, щоб ти краще зрозумів, як функціонують ці галузі у кібербезпеці.

Закінчивши цей напрям, ти зможеш працювати у різних галузях – починаючи від інженера-програміста і закінчуючи спеціалістом з криптографії.