Студенти-правники мали можливість стати учасниками навчальних інфосесій із протидії торгівлі людьми

Центр правових досліджень ґендерної рівності
Фото із заходу

15 листопада студенти-правники Національного університету «Львівська політехніка» мали можливість стати учасниками навчальних інфосесій із протидії торгівлі людьми. Ці заходи проходять у рамках програми, спрямованої на попередження випадків потрапляння громадян і громадянок України в ситуації, пов’язані з насильством, експлуатацією і торгівлею людьми, за сприяння Міжнародної організації з міграції та фінансової допомоги Міністерства закордонних справ Норвегії.

У перспективі – навчання за методикою «рівний – рівному» охочих студентів і студенток, які, вже як сертифіковані тренери, проведуть навчання й забезпечать проходження квестів серед своїх однолітків.

Отримати нові знання, пройти тренінг та отримати підтверджувальний документ для студентів Інституту права, психології та інноваційної освіти є можливим завдяки співпраці громадської організації «Центр «Жіночі перспективи» з ГО «Ярій», Центром правових досліджень ґендерної рівності й кафедрою теорії права та конституціоналізму Національного університету «Львівська політехніка».

Громадська організація «Центр «Жіночі перспективи» є профільною організацією у Львівській області в сфері протидії торгівлі людьми, зокрема дітьми.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу