Студенти – комп’ютерні інженери Львівської політехніки відвідали семінар-лекцію в EPAM Systems

Кафедра ЕОМ Львівської політехніки
на семінарі-лекції в EPAM Systems

Днями у одному із львівських офісів міжнародної аутсорсингової компанії EPAM Systems радо вітали понад 30 студентів третього курсу базового напряму підготовки «Комп’ютерна інженерія» Національного університету «Львівська політехніка».

У навчальній лабораторії компанії політехніків зустріли керівник тренінгового центру EPAM Systems Володимир Вергун та працівник центру Олександр Самуйлов, а також програмний інженер-практик Павло Гібей, які упродовж двох академічних годин з іншими працівниками компанії розповідали про сучасні тенденції ІТ-ринку, технології, які використовує EPAM, кар’єрні перспективи, а також про партнерів та цікаві проекти, з якими працює IT-компанія. Окремо увагу присвятили питанню комунікації та розподілу обов’язків між учасниками процесу створення і використання ІТ-продуктів.

Семінар-лекція була організована у формі інтерактиву, а найактивніші студенти-учасники отримали у подарунок брендовану сувенірну продукцію компанії, відповідаючи на запитання та задаючи свої.

Після теоретичної частини студентам продемонстрували приміщення, в яких працюють фахівці компанії, де студіююча молодь побачила робочі будні працівників.

Зазначимо, що семінар-лекцію організували EPAM Systems спільно зі старшим викладачем кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка» Анатолієм Ігнатовичем.

на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems на семінарі-лекції в EPAM Systems