Студенти Львівської політехніки присвятили квест 200-літньому ювілею Альма-матер

Прес-служба Львівської політехніки
«Квест»

Днями в рамках підготовки до святкування 200-ліття Національного університету «Львівська політехніка» проведено молодіжну акцію під назвою «Квест». Її ініціювала і провела кафедра історії України та етнокомунікацій Інституту гуманітарних та соціальних наук.

У квесті взяли участь команди дев’яти навчально-наукових інститутів університету, зокрема, архітектури, права та психології, гуманітарних та соціальних наук, енергетики та систем керування, будівництва та інженерії довкілля, комп’ютерних наук та інформаційних технологій та інших. Загальна кількість учасників становила понад 65 студентів.

Як зазначив один з організаторів квесту, доцент кафедри ІУЕК Іван Хома, акція відбувається з метою глибшого ознайомлення студентів з історією їхньої Альма-матер, її багатою архітектурною та історичною спадщиною, об’єктами, до створення яких долучились дослідники та науковці Львівської політехніки.

Асистент кафедри Юлія Курдина розповіла про основні етапи квесту, який пройшов у формі змагання. Капітани команд, обравши конверт певного кольору, таким чином обирають собі конкретний маршрут. На кожному з них було сім пунктів, на яких студенти отримували конверти, де зазначено завдання та елементи карти.

Завершальним завданням команд стало складене фото одного із очільників Львівської політехніки та визначення його імені. Переможцями квесту стали студенти Інституту гуманітарних та соціальних наук. Вони отримали путівки на відпочинок в один із навчально-оздоровчих таборів Львівської політехніки.

«Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест» «Квест»