Студенти Львівської політехніки здобули чергові перемоги у Всеукраїнських конкурсах

Кафедра теплогазопостачання і вентиляції, кафедра маркетингу і логістики
Анастасія Лісковщенко

Студентка кафедри теплогазопостачання і вентиляції Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки Анастасія Лісковщенко здобула перше місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, що проходив у Київському національному університеті будівництва та архітектури. Тема роботи – «Аналіз архітектурних форм та матеріалів модульних будинків у світі. Дослідження аеродинамічних характеристик». Науковий керівник – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри теплогазопостачання і вентиляції Василь Желих.

Досліджені в роботі аеродинамічні характеристики модульного енергоощадного будинку в подальшому буде використано для вдосконалення теплотехнічних характеристик зовнішніх захищень.
 

У Хмельницькому національному університеті відбувся V Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності «Маркетинг».

Студенти кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» Сніжана Савчук (науковий керівник – к.е.н., доцент Наталія Чорнописька) та Андрій Коростиль (науковий керівник – д.е.н., професор Євген Крикавський) стали переможцями й нагороджені дипломами І ступеня.

Диплом Андрія Коростиля Диплом Сніжани Савчук