Студенти Львівської політехніки стали призерами хакатону від компанії Infineon

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Фото з хакатону

Компанія Infineon Lviv – давній партнер Львівської політехніки, багаторічний учасник Ярмарків кар’єри та інших кар’єрних заходів для наших студентів. На кафедрі теоретичної радіотехніки та радіовимірювання Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки успішно функціонує навчальна лабораторія, обладнана компанією.

Діяльність компанії Infineon пов’язана з автомобільною та промисловою електронікою, комунікаційними та інформаційними технологіями, IoT, сенсорними технологіями та безпекою. Асортимент продукції містить стандартні компоненти, програмне забезпечення, індивідуальні рішення для пристроїв і систем, а також спеціальні компоненти для цифрових, аналогових і змішаних сигналів.

Нещодавно компанія провела захопливий хакатон для студентів. Представники Львівської політехніки взяли у ньому активну участь.

Після двох днів, сповнених викликів, навчання, обміну досвідом та знайомства з продуктами Infineon, відбулося визначення переможців. Усі призові місця посіли студенти нашого університету, які навчаються в ІТРЕ, ІКТА й ІКНІ:

  • І місце – Олексій Ларічев
  • ІІ місце – Михайло Войтович
  • ІІІ місце – Олег Божик та Сергій Власков.

Після завершення хакатону керівництво Infineon висловило подяку Львівській політехніці за високий рівень та якість підготовки студентів.

Цього року компанія буде організовувати ще цикл заходів для #Ukrainian Emerging Talents. Приєднуйтесь до команди Infineon!

Ознайомитися з поточними відкритими вакансіями у Львові можна на сайті компанії Infineon.