Студенти Львівської політехніки – переможці і призери конкурсів та олімпіад у 2020 році

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фрагмент диплома

Попри карантинні умови, торік таки відбулися творчі конкурси, щоправда, дистанційно. І студенти нашого університету активно до них долучилися й вибороли призові місця.

Скажімо, студент третього курсу Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Максим Галунець посів ІІ місце у Професійному творчому конкурсі проєктів «Територіальний розвиток громад в Україні», у секції «Освітнє, наукове та інформаційне забезпечення розвитку місцевого самоврядування».

Магістр Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Олег Басистюк посів ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт із комп’ютерних наук.

Студентка другого курсу Інституту хімії та хімічних технологій Соломія Капаціла посіла ІІІ місце у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка.

Другокурсниця магістратури Любов Тичинська та четвертокурсниця бакалаврату Ольга Вітів з Інституту економіки і менеджменту посіли відповідно І і ІІ місця у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності «Менеджмент», за спеціалізацією «Менеджмент персоналу».

Також у цьому конкурсі ще двоє студентів ІНЕМу здобули призові місця за спеціалізацією «Менеджмент бізнес-структур». Це Ірина Тягнирядко (другокурсниця магістратури) – диплом ІІ ступеня та Антон Шкриль (четвертокурсник бакалаврату) – диплом ІІІ ступеня.

Двоє студентів Інституту архітектури та дизайну – першокурсниця магістратури В. Альошина й четвертокурсник бакалаврату О. Левицький – посіли другі місця у фіналі Міжнародного конкурсу Nano Nest 2.0 Designing a modern-dey way lіfe, а також у конкурсі, який відбувся у Стокгольмі.

Що стосується усіх запланованих студентських олімпіад, то, відповідно до листа МОН від 31 березня 2020 року, їх перенесли на час, коли завершиться загальнонаціональний карантин. Йдеться про другі етапи всеукраїнських студентських олімпіад із навчальних дисциплін: «Деталі машин та основи конструювання», «Міжнародна економіка», «Техноекологія», «Безпека життєдіяльності», а також спеціальностей: «Міжнародні економічні відносини», «Прикладна лінгвістика», «Метрологія, стандартизація та сертифікація».