Студенти-логісти Університету відвідали провідне підприємство фармацевтичної галузі АТ «Галичфарм»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з відвідин підприємства

Студенти кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки бакалаврського та магістерського рівнів відвідали провідне підприємство фармацевтичної галузі АТ «Галичфарм».

«Галичфарм» є лідером у сфері виробництва готових лікарських засобів, фітохімічних субстанцій на основі екстракції рослинної лікарської сировини. Сьогодні асортимент виробництва налічує близько 87 генеричних та оригінальних лікарських засобів. АТ «Галичфарм» успішно пройшов аудит Державної служби України з лікарських засобів щодо відповідності, гармонізації умов виробництва лікарських засобів з європейськими вимогами й отримав безстрокові ліцензії на виробництво та оптову торгівлю лікарськими засобами.

Під час екскурсії студенти були ознайомлені:

  • з понад 100-річною історією розвитку АТ «Галичфарм» у світлі різних часових епох та геополітичних подій;
  • зі змінами в роботі АТ «Галичфарм», спричиненими військовим вторгненням рф (зміна ринків збуту, зміна логістики постачання тощо);
  • зі специфікою відповідності міжнародним стандартам Належної виробничої практики (GMP) та Належної дистрибуційної практики (GDP);
  • з особливостями й тонкощами роботи відділу логістики, який налічує близько 300 працівників;
  • з особливостями дотримання АТ «Галичфарм» у своїй виробничій діяльності концепції сталого розвитку, що полягає у забезпеченні захисту навколишнього природного середовища, удосконалення виробничих та управлінських процесів, ресурсоефективності.

На завершення екскурсії фахівчиня відділу логістики залучила студентів до симуляційної гри на оптимізацію роботи ланок ланцюга поставок, де вони отримали комунікаційні та аналітичні навики ефективної взаємодії для досягнення результатів.

Студенти і викладачі кафедри маркетингу і логістики приємно вражені високим рівнем розвитку АТ «Галичфарм», впровадженими європейськими практиками та соціально-відповідальним веденням бізнесу. Щиро вдячні пані Мар’яні Івашиній та колективу фахівців АТ «Галичфарм» за цікаву та пізнавальну екскурсію!

Захід відбувся за сприяння голови секції «Логістика» к.е.н., доцентки кафедри МЛ Наталії Чорнописької та творчого колективу проєкту «Поширення практик ЄС через Е-маркетинг, свідоме споживання, циркулярну економіку, ефективність використання ресурсів» Оксани Довгунь, Наталії Мащак, Таїсії Наконечної.

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства