Студенти Хмельницького політехнічного коледжу побували у Національному університеті «Львівська політехніка»

ІНЕМ Львівської політехніки
групове фото

18 квітня 2018 року цьогорічні студенти-випускники різних економічних спеціальностей Хмельницького політехнічного коледжу побували з екскурсією у Національному університеті «Львівська політехніка» та, зокрема, в Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту. Захід організовано Навчально-консультаційним центром Львівської політехніки у місті Хмельницькому, Хмельницьким політехнічним коледжем, Інститутом економіки і менеджменту, кафедрою зовнішньоекономічної та митної діяльності, а також кафедрою обліку та аналізу.

Впродовж усього дня хмельничани-політехніки мали цікаву і насичену культурно-пізнавальну програму. Насамперед, студенти коледжу ознайомлювалися з історією і сьогоденням Львівської політехніки та його Інституту економіки і менеджменту. Про перспективи навчання на спеціальностях «Менеджмент» (фахове спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») та «Облік і оподаткування» хмельничанам розповіли представники відповідних кафедр. Надалі гості взяли участь у квесті з євроінтеграції, підготовленому старшим викладачем кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Мар’яною Рудою. Захід дав змогу не лише перевірити обізнаність молоді в євроінтеграційних процесах, а й залучити їх до командної роботи.

Уже згодом студенти і викладачі відвідали головний корпус Львівської політехніки й поринули у мистецтво 80-х років позаминулого століття – оглянули в Актовій залі Університету картини Яна Матейка і пізнали iдею розвитку людської думки та прогресу. Опісля всі разом вирушили екскурсією містом.

Вражень у хмельницьких друзів залишилось чимало: як від інфраструктури Львівської політехніки, так і від Львова. Всі одноголосно засвідчили про особливу європейську атмосферу, що панує у місті.

Інститут економіки і менеджменту висловлює подяку керівникові НКЦ Львівської політехніки у місті Хмельницькому Ользі Бодарецькій та директору Хмельницького політехнічного коледжу доцентові Вадиму Овчаруку за чудову ініціативу залучення студентів до пізнавання історії і сьогодення Національного університету «Львівська політехніка».

на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії на екскурсії