Студенти Хмельницького політехнічного коледжу успішно виступають на Всеукраїнських олімпіадах

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
виступи студентів на Всеукраїнських олімпіадах

Продовжують тішити студенти Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Посівши перші місця на обласних олімпіадах, вони представляли область на всеукраїнських олімпіадах і здобули там доволі високі місця.

На Дев’ятій Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, що відбулася місті Нова Каховка Херсонської області 18–20 травня 2016 року, студент ІІ курсу гр. Пр-141 Артур Борікун посів ІІІ місце з 23 учасників. А в номінації «Текстовий редактор» Артур є кращим в Україні.

Підготувала переможця до олімпіади викладач комп’ютерних дисциплін Людмила Соломко. Саме вона за підсумками роботи коледжу у 2014–15 навчальному році визнана викладачем року і була представлена в добірці «Викладач року», яку випустила Рада директорів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації Хмельницької області.

На VI Всеукраїнській олімпіаді з радіоелектроніки, що відбулася у Вінниці 18–20 травня студент ІІІ курсу гр. КС-132 Євген Мельничук посів ІІ місце з 15 учасників. До олімпіади призера готував кандидат технічних наук, доцент Віталій Гавронський.

На VI Всеукраїнській олімпіаді з української мови серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації наш студент Олександр Кухарук посів друге місце. Підготувала студента викладач української мови та літератури Леся Слободзян.