Студенти-програмісти Хмельницького політехнічного коледжу зустрілися з представниками ІТ-компанії «Soft Bistro»

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
зустріч із представниками «Soft Bistro»

Відділення програмної інженерії Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» підтримує тісні робочі стосунки з багатьма ІТ-компаніями в рамках стажування, проведення технологічної та переддипломної практик студентів. Часто результатом такої співпраці для студентів є їхнє працевлаштування, а для викладачів – збагачення новими знаннями, обмін досвідом та професійними навиками.

Ось і новий навчальний рік розпочався зі знайомства з провідною ІТ-компанією Хмельниччини «Soft Bistro». Представники фірми на чолі з директором Євгенієм Куштою у невимушеній, дружній атмосфері поспілкувалися із студентами III–IV курсів та викладачами відділення програмної інженерії. Вони розповіли про новітні технології та тенденції розвитку ІТ-напрямів в Україні та світі, запропонували систематичну співпрацю між фірмою та студентами коледжу для здобуття нових знань, набуття професійного досвіду та практичних навичок у формі проведення занять програмістами-професіоналами з ІТ-компанії «Soft Bistro», практикування, стажування, а в подальшому і працевлаштування студентів. Було відзначено, що керівництво компанії задоволене стартовим рівнем випускників та студентів IV курсу коледжу, багато з яких є їхніми працівниками.

– Наша мета – допомогти вам стати успішними, самодостатніми фахівцями в галузі ІТ, створити у місті Хмельницькому еліту програмістів, які спроможні заробляти достойні кошти в Україні, змінювати місто і державу, гарно жити, відпочивати і не виїжджати за кордон у пошуках кращої долі, – такими словами Євгеній Кушта завершив зустріч.

Студенти відреагували на ці слова бурхливими оплесками.