Студенти Хмельницького політехнічного коледжу стали переможцями військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
змагання на катамаранах

Сильні, спритні, дружні та спортивні студенти навчаються у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Це ще раз підтвердили результати щорічної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»): команди коледжу «Політех 1» та «Політех 2» стали переможцями серед вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації – відповідно І та ІІ місце. Всього у грі взяли участь 24 команди, що представляли ВНЗ всіх рівнів акредитації міста Хмельницького.

Надзвичайно цікава, різноманітна та захоплююча програма змагань, чудовий парк імені М. Чекмана у поєднанні з високою метою відродження і розвитку історичних, патріотичних, господарських та культурних традицій Українського козацтва зробили цей день незабутнім для всіх учасників.

13 різноманітних завдань – проходження туристичного маршруту з подоланням перешкод, спортивне орієнтування на місцевості, змагання на катамаранах, метання гранати, відгадування назв зброї, долікарська допомога на воді і на суші – вимагали від учасників неабиякої вправності, вмінь та сміливості. Та всі команди подолали перешкоди і домоглися поставлених цілей.