Студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності зустрілися з експертом із реформування митних органів

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на відкритій лекції А. Тодощука

11 жовтня 2017 року студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у відкритій лекції експерта з реформування митних органів, канд. екон. наук, доцента кафедри ЗМД Андрія Тодощука.

У першій частині лекції фахівець розповів аудиторії цікаві факти та останні новини з діяльності Львівської митниці ДФС, а також про напрями її подальшого реформування. Далі студенти ретельно ознайомились зі змістом та практичним використанням суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності митних режимів. Усе це супроводжувалось наведенням цікавих прикладів лектором зі свого багаторічного досвіду діяльності у структурі митниці.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює подяку експерту з реформування митних органів доценту Андрію Тодощуку за цікаву та змістовну лекцію.

на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука на відкритій лекції А. Тодощука