Студенти кафедри захисту інформації ІКТА взяли участь у програмі акселерації ideasLab від CfE

Кафедра захисту інформації Львівської політехніки
Заставка до програми

Два амбіційні студенти кафедри захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки (група КБ-306) Роман Босий та Андрій Габрильчук взяли участь у захопливій програмі акселерації ideasLab від CfE accelerator. Ця програма, яка може стати ключовим етапом у розвитку їхніх ідей, призначена для студентських команд різних спеціальностей з усієї України.

11-тижневий інтенсивний курс дав можливість Роману і Андрію перевірити свої ідеї на життєздатність і здійснити перетворення з концепції в реальний продукт. Під час програми студенти отримали доступ до воркшопів, менторських сесій, тренувань з пітчингу, розвитку навичок та корисного нетворкінгу. Окрім цього, для реалізації своїх ідей вони мають можливість отримати фінансову підтримку в розмірі до 200 тисяч гривень.

Після завершення програми ideasLab Роман Босий та Андрій Габрильчук готові вийти на новий рівень реалізації своїх ідей та приносити користь суспільству. Ця ініціатива демонструє важливість підтримки інновацій і талановитої молоді в Україні.