Студенти кафедри ТТ взяли участь у профорієнтаційному заході «Успішний старт кар’єри залізничника»

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Філія «Центр професійного розвитку персоналу» АТ «Укрзалізниця» спільно з Молодіжною радою Професійної спілки залізничників і транспортних будівельників України 12 червня 2024 року провела в Національному університеті «Львівська політехніка» профорієнтаційний захід на тему «Успішний старт кар’єри залізничника» для студентів кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту. Розглядали питання працевлаштування в Укрзалізниці, активної та різноманітної роботи профспілки залізничників, обговорювали теми та фінансування студентських проєктів.

Під час заходу для студентів провели вікторину з історії виникнення залізниці та її подальшого розвитку. Переможців вікторини:

  • І місце – Ігор Паленик (група УЗ-21сп);
  • ІІ місце – Вадим Титаренко (група УЗ-11);
  • ІІІ місце – Антоніна Копаєва (група УЗ-31);

відзначать подарунками від Молодіжної ради Професійної спілки залізничників і транспортних будівельників України.

Зустріч доповнили креативним майстер-класом на тему «Творчий світ особистості юного залізничника» з підручних матеріалів, у якому студенти проявили неабияку винахідливість та оригінальність. Після завершення заходу представники АТ « Укрзалізниця» – Юлія Шендрик, провідний інженер відділу професійного розвитку персоналу та забезпечення якості освіти філії Центру професійного розвитку персоналу, та Лідія Нарижняк, заступниця голови Молодіжної ради спілки залізничників і транспортних будівельників України, – відзначили студентів сертифікатами та шоперами з логотипом підрозділів за активну участь і знання залізничних професій.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу