Студенти кафедри теплогазопостачання і вентиляції ІБІС отримали стипендію АТ «Львівгаз»

Кафедра теплогазопостачання і вентиляції Львівської політехніки
Кирило Андрейко, студент бакалаврського рівня вищої освіти, група БД-38

Вже другий рік поспіль у рамках співпраці Національного університету «Львівська політехніка» з Акціонерним товариством «Оператор газорозподільної системи «Львівгаз» (АТ «Львівгаз») діє програма заохочення кращих студентів Університету.

Четверо студентів, які навчаються за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія, взяли участь у конкурсі на отримання стипендії за цією програмою. За його підсумками відбіркова комісія визначила переможців, серед яких – двоє студентів кафедри теплогазопостачання і вентиляції Інституту будівництва та інженерних систем:

  • Олег Хамець, студент другого (наукового магістерського) рівня вищої освіти, група БДМ-11;
  • Кирило Андрейко, студент бакалаврського рівня вищої освіти, група БД-38.

Для переможців конкурсу проведено екскурсію сучасними лабораторіями АТ «Львівгаз», де вони ознайомились із виробництвом газорегуляторних установок, розроблених на основі найкращого досвіду європейських компаній.

У вівторок, 23 травня 2023 року, на засіданні Вченої ради Національного університету «Львівська політехніка» представники АТ «Львівгаз» – начальник управління з персоналу Валерій Кулійчук та начальник відділу лабораторних вимірів Руслан Сич – вручили студентам цінні подарунки й дипломи переможців конкурсу.

Як зазначив Валерій Кулійчук, АТ «Львівгаз» планує і надалі розширювати співпрацю з Львівською політехнікою, зокрема щодо передавання обладнання для оновлення лабораторій кафедри теплогазопостачання і вентиляції (ІБІС) та кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій (ІЕСК).

Кирило Андрейко, студент бакалаврського рівня вищої освіти, група БД-38 Олег Хамець, студент другого (наукового магістерського) рівня вищої освіти, група БДМ-11