Студенти кафедри ТБСФБ відвідали фармацевтичне підприємство АТ «Галичфарм»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відвідин підприємства

6 вересня 2023 року в рамках навчальної практики студенти груп БТ-21 та БТ-22 кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відвідали фармацевтичне підприємство АТ «Галичфарм» – ТМ Артеріум.

Зустріч була організована викладачами кафедри – доцентками Жаною Паращин і Роксоланою Конечною та асистенткою Наталією Монькою. У зустрічі також взяла участь старша викладачка кафедри Ірина Бучкевич.

Під час візиту провідна фахівчиня з навчання та розвитку персоналу підприємства Христина Смалюх ознайомила присутніх з історією розвитку АТ «Галичфарм» – лідера у сфері виробництва готових лікарських засобів, фітохімічних субстанцій на основі екстракції рослинної лікарської сировини, а також традиціями виробництва ліків, продуктовим портфелем лікарських засобів підприємства.

Начальниця біологічної лабораторії АТ «Галичфарм» Юлія Сегін прочитала відвідувачам цікаву лекцію на тему «Фармацевтична мікробіологія: застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів».

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства