8–10 червня 2021 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся Міжнародний конкурс «Аграрні науки та продовольство», за підсумками якого студентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Анастасія Толстенко (група БТ-31) була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.
Конкурсна робота «Використання дріжджів роду Schizosaccharomyces у виробництві виноматеріалів» була високо оцінена журі конкурсу, а її науковий керівник – кандидат біологічних наук, доцент кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Вероніка Червецова – отримала Подяку за високий рівень теоретичної підготовки призерки до участі у Міжнародному конкурсі.
Також раніше на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт, у якому студентка групи БТ-31 кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Анастасія Дмитрів (науковий керівник – доцент кафедри ТБСФБ Вероніка Червецова) з роботою «Перспективи використання Lactobacallus reuteri у харчовій та фармацевтичній галузях» за напрямом «Технологія переробки продуктів тваринництва» отримала диплом І ступеня.