Студенти кафедри СКІД взяли участь у конференції «Бібліотека I_покоління: виклики, проєкції, очікування»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншот з онлайн-конференції

Студенти ІІІ курсу кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки Іванна Кожушана та Антоній Гринишин під керівництвом к.і.н., доцента кафедри СКІД Наталії Вовк і за підтримки Науково-технічної бібліотеки Університету 18–19 травня взяли участь у III конференції з циклу «Бібліотека I_покоління: виклики, проєкції, очікування».

Основними дискурсами у конференції були виклики цифрової епохи та рішення бібліотек; епоха швидкісної комунікації та бібліотечні комунікаційні платформи; авторське право, захист інтелектуальної власності в системі дистанційної освіти та інше.

Студенти Львівської політехніки продемонстрували результати проведення практичних семінарів, проведених на кафедрі СКІД щодо популяризації академічної доброчесності. Презентовано доповідь на тему «Академічна доброчесність в університеті: роль і погляд студентів кафедри СКІД Національного університету «Львівська політехніка». Представники Університету показали власне бачення проблем і рішень доступності інформації та академічної доброчесності.

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції