Студенти кафедри ОА були учасниками симпозіуму, організованому бухарестським університетом ARTIFEX

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-симпозіуму

14 грудня 2022 року студенти і викладачі кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки взяли участь у IV Міжнародному студентському симпозіумі «Досвід. Знання. Виклики сучасності», організованому бухарестським університетом ARTIFEX (Румунія).

Модерував проведення симпозіуму професор, доктор філософії, ректор університету ARTIFEX Александру Маноле.

Львівську політехніку представляли студентки групи ОП-41 Іванна Лішнянська та Ірина Саварин. Вони презентували актуальні доповіді, продемонстрували вміння подавати результати наукових пошуків та брати участь у дискусії. Тематика тез та виголошених доповідей охоплювала сучасні проблемам обліку, аналізу й оподаткування з урахуванням умов воєнного стану та відновлення економіки України після перемоги.

Підводячи підсумки, організатори симпозіуму відзначили високий рівень підготовки, презентацій та доповідей студентів-політехніків, що були виголошені англійською мовою. Ректор університету Александру Маноле висловив своє захоплення українським народом, вдячність за участь у симпозіумі, бажав перемоги над російським агресором та подальших наукових звершень!

Скріншот з онлайн-симпозіуму Скріншот з онлайн-симпозіуму Скріншот з онлайн-симпозіуму Скріншот з онлайн-симпозіуму Скріншот з онлайн-симпозіуму