Студенти кафедри містобудування побували на екскурсії в сучасному спортивному комплексі Leoland

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Студентам групи АР-19 кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну презентували реалізований сучасний багатофункціональний спортивний комплекс Leoland, розташований за адресою вул. Мельника, 18. Львівські політехніки ознайомилися з роботою сучасних українських архітекторів і дизайнерів, а також із використанням в інтер’єрі сучасних оздоблювальних матеріалів, принципів проєктування в умовах реконструкції. Побачили в роботі модернові тенісні корти, басейн, приміщення для пілатесу, зали з тренажерами, танцювальні зали, вестибюль спа-центру.

Екскурсію проводили адміністратор ТОВ «ПС Україна» Святослав Ніколін та одна з керівників фірми Анастасія Носуленко.

Вже працюють шість тенісних кортів із покриттям «хард», великий басейн, івент-хол, школи бальних танців та футболу. В майбутньому озеленять прилеглу територію комплексу. Нову будівлю керівники обіцяють зробити цілком інклюзивною.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії