Студенти кафедри містобудування ІАРД навчаються у Варшавській політехніці в рамках програми NAWA

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото з навчання у Польщі

У рамках програми NAWA група студентів Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» проходять семестрове навчання на факультеті архітектури Варшавської політехніки. Навчання за обміном – чудова можливість і корисний досвід для наших студентів, які відзначили добре ставлення викладачів та інших здобувачів освіти, які допомагають у разі мовних проблем чи організаційних питань.

Студентам сподобалось те, що в університеті є місце, де можна зібратися з командою та працювати разом, навіть після пар. Майже кожного тижня студентський комітет влаштовує нову виставку. Наприклад, було виставлено макет корпусу та його плани, на які можна приклеїти листок зі своїми побажаннями щодо того, що можна покращити в університеті. Також відбуваються воркшопи, де кожен студент факультету архітектури може сам запроєктувати покращення в корпусі.

Методика навчання на факультеті архітектури Варшавської політехніки передбачає прослуховування лекцій, а потім, враховуючи ці знання, студенти працюють над курсовими проєктами. На лекціях проводять різні воркшопи, на одному з таких занять студенти мали можливість відчути себе старшими: для того, щоб зрозуміти, як почуваються люди похилого віку, студенти вдягали на себе симулятор старості, який симулював різні хвороби, з якими стикаються люди похилого віку. Це допомогло краще зрозуміти потреби старших людей та людей з обмеженими можливостями.

Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі