Студенти кафедри менеджменту персоналу та адміністрування відвідали Львівський міський центр зайнятості

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування Львівської політехніки
Фото із заходу

Студенти третього та четвертого курсів кафедри менеджменту персоналу та адміністрування разом із доцентами кафедри Галиною Бойківською та Роксоланою Винничук відвідали з екскурсією Львівський міський центр зайнятості населення. Там студенти послухали лекцію про принципи роботи Центру, правила закриття вакансій, роботу консультантів. Дізналися про основні помилки, які не варто робити в резюме, подискутувати про професії, які користуються найбільшим попитом на ринку праці, проаналізували тенденції, які є зараз у працевлаштуванні. Під кінець екскурсії студенти навіть пройшли невеличкий профорієнтаційний тест і переконалися, що правильно обрали для себе професію менеджера.

Студент групи МЕ-37 Максим Жужукін поділився своїм враженням від екскурсії: «Днями відбулась екскурсія в Центр зайнятості, і я лишився дуже задоволений, адже раніше не до кінця розумів механізми роботи цієї структури. Була можливість поставити запитання представнику організації. Нам також запропоновано було пройти тест на визначення профорієнтації, щоб кожен зміг переконатися у правильності свого вибору. Ставлю цьому заходу 5/5».

Студентка групи МЕ-47 Оксана Побережник також зауважила: «Візит у центр зайнятості був цікавим, пізнавальним і веселим! Дізнались багато нового, що пригодиться нам у майбутньому під час пошуку роботи. Також тест на профорієнтацію підтвердив правильність нашого вибору. Загалом було круто!».

На кафедрі МПА переконані, що такі зустрічі дуже корисні для студентів, і навіть в умовах карантину викладачі намагаються організовувати такі заходи.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу