Студенти кафедри ДОА пройшли онлайн-курс про дотримання авторського права

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з одержання сертифікатів

У межах вивчення дисципліни «Основи проєктної та комп’ютерної графіки, ч. 2» студенти першого курсу спеціальності 022 «Дизайн (дизайн середовища)» кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки пройшли безкоштовний онлайн-курс «Основи авторського права в креативних індустріях» від Creative Practise – онлайн-платформи для освіти та кар’єри у креативних індустріях.

Цей курс розповідає про основи авторського права на творчі роботи, охоплює права авторів, методи їх захисту, роботу з NDA, уникнення порушень прав інших учасників ринку та розглядає дії у разі зіткнення з плагіатом.

Вивчення теми плагіату в творчих спеціальностях є життєво важливим для розвитку оригінальності та інновацій. У світі, де легко доступні чужі ідеї, знання про плагіат допомагає уникнути неетичних практик. Це не тільки забезпечує справедливість та повагу до інтелектуальної власності, але й підтримує автентичність і власний стиль кожного митця.

Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів Фото з одержання сертифікатів