Студенти кафедри ДОА на навчальній екскурсії оглянули сучасні інтер’єри закладів торгівлі із системою самообслуговування

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Студенти кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки на навчальній екскурсії в межах курсу «Проєктування інтер’єрів, частина 1 (КП)» оглянули сучасний дизайн інтер’єрів закладів підприємств торгівлі, ознайомились із сучасними підходами та прогресивними ідеями формування дизайну магазинів із системою самообслуговування.

В процесі обстеження об’єктів зосередили увагу на дизайні вітрин, особливостях застосування штучного освітлення в інтер’єрі, фірмовій стилістиці, організації потоку відвідувачів та персоналу в торгових закладах, методах розташування стелажів, прилавків, холодильного й технологічного обладнання, а також можливостях впровадження додаткових платформ задля створення безбар’єрного простору для маломобільних груп населення.

Студенти групи ДС-31 разом із викладачками – доценткою, к.арх. Юліаною Петровською та старшою викладачкою, докт. філос. Анною Федак – відвідали гіпермаркет, інтер’єр якого розробляло львівське бюро Hochu rayu. design bureau. Дизайнери використали в цьому об’єкті декоративні деталі, локальне й загальне освітлення, матеріали та різне торгове устаткування для візуального означення різних зон магазину.

Також політехніки ознайомилися з дизайном інтер’єру рибного магазину норвезької мережі Egersund Seafood, фірмовий дизайн якої теж розробляло це бюро.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії