Студенти кафедри адміністративного та фінансового менеджменту провели буткемп у режимі офлайн

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Фото із заходу

Після двох років онлайн-навчання студенти кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки провели офлайн-буткемп.

День розпочався насичено із зустрічі з очільником департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації, де групу зустрів Олег Паска, який розповів про структуру департаменту, особливості роботи і комунікації з відділами, планування та визначення перспективних напрямів діяльності.

Зустріч зі Степаном Куйбідою принесла більш практичне розуміння роботи Львівської державної військової адміністрації: студенти вивчили кейс прийняття важливих рішень у напрямі формування соціально-економічного розвитку регіону. Студенти мали активну дискусію з представниками департаменту економічної політики ЛОВА.

Знайомилися не лише з роботою обласної адміністрації, а й Львівської міської ради. Леся Гудима-Місеюк та Ірина Лучишин познайомили з роботою департаментів «Адміністрація міського голови» та «Управління персоналом Львівської міської ради» й запросили студентів на програму стажування «Перший кар’єрний крок». Студенти зацікавилися можливістю, адже це добра нагода показати свої лідерські якості, розкрити потенціал і здобути неоціненний практичний досвід за відповідними напрямами.

Буткемп завершився зустріччю із завідувачем кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Назаром Подольчаком за чашкою кави. Студенти мали можливість обговорити своє навчання та студентське життя.

«Важливо, щоб студенти не лише вивчали теорію роботи міських та обласних департаментів, а й практично вивчали значення та функції кожного департаменту, які забезпечують життя міста й області», – поділився думками Юрій Дзюрах, ініціатор зустрічей.

Далі буде, адже студенти-управлінці – це ті, хто змінюватимуть уявлення про публічну службу вже незабаром.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу