Студенти ІППО зустрілися з юристкою, адвокаткою та експерткою з питань нерухомості Оксаною Яринич

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Для усіх зацікавлених студентів Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки відбулася зустріч у форматі відкритої лекції, на яку професорка кафедри адміністративного та інформаційного права, д.ю.н. Ольга Скочиляс-Павлів запросила юристку, адвокатку та експерткою з питань нерухомості Оксану Яринич.

Під час зустрічі говорили про юридичні виклики у сфері нерухомості, перспективи роботи з ринком первинної нерухомості, нові тренди на ринку та про те, як важливо молодим юристам знати тонкощі цієї галузі. Спікерка поділилася реальними кейсами із власної практики, а також порадами щодо успішного старту кар’єри у праві.

Науково-педагогічний колектив кафедри АІП вдячний гості за додаткову можливість здобувачам вищої освіти дізнатися про особливості надання юридичних послуг на ринку нерухомості. Викладачі сподіваються, що отриманні знання допоможуть студентам реалізувати себе й досягти омріяного кар’єрного зростання в майбутньому.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці