Студенти Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій організували благодійний ярмарок

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з благодійного ярмарку

Ярмарок відбувся на подвір’ї головного корпусу Львівської політехніки. Його ініціатори – Єлизавета Кривошей, Олена Прокопець, Вікторія Будзінська. До підготовки охоче долучилися колегія та профбюро ІКНІ. На цьому ярмарку можна було придбати випічку й солодощі, про які подбали студенти та їхні викладачі, а також спонсори заходу.

Так студенти Львівської політехніки долучилися до збору коштів на автомобіль для ЗСУ. Як наголошує одна з ініціаторок заходу, другокурсниця Єлизавета Кривошей, кожен внесок важливий, адже саме він може врятувати не одне життя!

Студенти зібрали понад 30 тисяч гривень. Усі кошти переказали у спільну банку «Збір на оркодав» від профбюро ІКНІ разом із благодійним фондом mv.foundation.

Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку Фото з благодійного ярмарку