Студенти Інституту геодезії вп’яте захистили дипломи в Університеті Прикладних Наук (Нойбранденбург, Німеччина)

Інститут геодезії Львівської політехніки
Спільне фото офлайн учасників після завершення процедури захисту

17 лютого 2021 року відбувся черговий захист магістерських робіт студентів Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка», які навчаються за програмою подвійних дипломів в Університеті Прикладних Наук (Нойбранденбург, Німеччина).

Це вже ювілейний, п’ятий захист магістерських робіт, підготовлених студентами в Німеччині відповідно до підписаної між двома університетами угоди. Через пандемію COVID19 захист відбувався у форматі онлайн-засідання. Екзаменаційна комісія складалась із п’яти професорів від Університету Прикладних Наук та п’яти професорів від Інституту геодезії. У цій події взяли участь директор Центру міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» професор Наталія Гоц і директор Інституту геодезії професор Корнилій Третяк.

Також учасниками захисту, у форматах онлайн та офлайн, були три групи студентів Інституту геодезії, які навчаються або готуються до навчання за програмою подвійних дипломів.

До захисту було подано 4 магістерські роботи. Найкращою визнали роботу студентки Мирослави Б’ялої, комісія рекомендувала її до опублікування в журналі категорії А.

Захисти відбувалися у вигляді презентації і дискусії англійською та німецькою мовами, на розгляд кожної роботи відводили 1 годину.

Захист завершився виступом директора Інституту геодезії професора Корнилія Третяка та його заступника з наукової роботи і міжнародної діяльності професора Ігоря Тревого. Було наголошено на важливості програми подвійних дипломів, яка суттєво впливає на розвиток геодезичної освіти й науки обох країн.

Захищається Ірина Горіанова Члени екзаменаційної комісії німецького університету	Спільне фото офлайн учасників після завершення процедури захисту Конферецзал, де відбувався захист