Студенти Інституту архітектури переймали досвід від старших колег – випускників Львівської політехніки

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами

В Університеті відбулася зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами. Участь у заході взяли досвідчені випускники ІАРХ – представники компаній Guess Line Architects, AVR Development, Polygon architecture & design, Проєктна «Студія 5F». Організували подію Група по роботі з випускниками та деканат Інституту архітектури з метою налагодження зв’язку між колишніми випускниками, які досягли значних успіхів у своїй сфері та студентами, котрі лише розпочинають професійний шлях.

Говорили про роль освіти у формуванні вмінь, необхідних для успішної самореалізації архітектора й дизайнера, про сучасний стан, актуальність і тенденції розвитку дизайну й архітектури. Окрім цього, гості поділилися порадами й лайфхаками щодо працевлаштування, чимало уваги належало й мотивації.

Представники AVR Development – Віталій Квич і Владислав Клепець порадили політехнікам шукати і використовувати усі можливості для набуття досвіду, ґрунтовно вивчити компанію (її цінності, інструменти і запити) перед тим, як йти на співбесіду, а також – розвивати soft- і hardskills. Творці Меморіалу Небесної Сотні – Андрій Лесюк та Христина Пундак з Guess Line Architects розповіли студентам про роботу команди над цим проєктом і зосередили увагу на важливості участі у професійних конкурсах. Цінні поради щодо працевлаштування студенти отримали від HR-менеджера Polygon architecture & design Ольги Леськів. Андрій Ігнатюк з Проєктна «Студія 5F» наголосив майбутнім фахівцям архітектурної та дизайнерської справи, що перші практичні кроки важливо здійснювати ще у часі навчання, адже саме в університеті починається формування особистості як професіонала.

зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами зустріч-дискусія студентів старших курсів інженерно-будівельного напряму з практикуючими архітекторами