Студенти і викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності побували на екскурсії у компанії SoftServe

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на екскурсії у SoftServe

12 листопада 2019 року студенти і викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності на чолі із завідувачем, професором Ольгою Мельник вкотре побували на екскурсії у головному офісі однієї з провідних ІТ-компаній України – SoftServe. Захід відбувся за сприяння віце-президента цієї компанії, випускника спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Львівської політехніки Олега Дениса. SoftServe є одним із лідерів ІТ-індустрії, надаючи широкий спектр послуг у сфері розроблення програмного забезпечення, цифрових технологій та бізнес-консалтингу на різних континентах. Це також один із лідерів аутсорсингу в Україні з чисельністю персоналу понад 7000 осіб.

Під час насиченої та захоплюючої екскурсії Олег Денис разом із працівником маркетингового напрямку SoftServe Анною-Марією Фокшей ознайомили студентів і викладачів з історією заснування компанії, основними етапами її розвитку, місією, стратегією, цілями, корпоративними цінностями, конкурентними перевагами, здобутими нагодами і відзнаками тощо. Представники компанії показали надсучасні офіси SoftServe, конференц-зали, інфраструктуру, спортзали, місця для коворкінгу тощо. Цікавими були й розповіді про програми соціального забезпечення та можливості кар’єрного росту для працівників компанії. Неабияку зацікавленість і жваву дискусію серед студентів викликала й розповідь про можливості працевлаштування у SoftServe. Також Олег Денис та Анна-Марія Фокшей дали відповіді на різні запитання студентів.

Висловлюємо подяку керівництву компанії SoftServe та особисто Олегу Денису за надану можливість побувати на екскурсії у надсучасному головному офісі компанії.

на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe на екскурсії в SoftServe