Студенти і викладачі кафедри УП до Міжнародного дня проєктного менеджера відвідали ІТ-компанію «Елекс Європа»

Кафедра управління проєктами Львівської політехніки
Фото з відвідин компанії

Щороку на початку листопада своє професійне свято відзначають проєктні менеджери. На кафедрі управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки вже стало традицією відзначати Міжнародний день проєктного менеджера у колі фахівців з управління проєктами.

Цього року в рамках святкування Міжнародного дня проєктного менеджера викладачі кафедри управління проєктами та студенти освітньої магістерської програми «Управління проєктами» відвідали одну з найбільших українських ІТ-компаній – «Елекс Європа». Політехніки стали учасниками захопливої екскурсії, познайомилися з роботою різних структурних підрозділів компанії, а також прослухали лекцію senior project manager Мирослава Басараби про сучасні тенденції розвитку проєктного менеджменту і роль проєктних менеджерів.

Але свята не буває без подарунків. І, незважаючи на те, що всі учасники отримали море позитивних емоцій та корисної інформації, компанія «Елекс Європа» нагородила найактивніших студентів цінними подарунками.

Окремо учасники заходу висловлюють велику подяку за чудову організацію святкування, цікаві заходи та можливість отримати цінні поради від ІТ-фахівців та практиків керівнику відділу навчання і розвитку персоналу корпоративного університету компанії «Елекс Європа» Олександрі Мокій.

Колектив кафедри управління проєктами щиро вітає спільноту з Міжнародним днем проєктного менеджера і бажає тільки успішних проєктів!