Студенти і викладачі IT коледжу Університету відтепер зможуть брати участь у програмі Creative Spark

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

IT коледж Львівської політехніки розпочинає співпрацю з Tech StartUp School Університету. У її рамках студенти і викладачі коледжу зможуть взяти участь у програмі Creative Spark.

Програма Creative Spark – п’ятирічна ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок і креативної економіки у семи країнах за підтримки Британської Ради. Проект відбувається у межах партнерства Кінгстонського університету – Tech StartUp School – Національного університету «Львівська політехніка».

Програма складається із трьох навчальних блоків.

  1. Introductory session (4 год) – пошук ідеї, дослідження трендів, розвиток стартапів, інтерактивні бізнес-ігри.
  2. BootCamp (12 год) – шлях від формування ідеї до її імплементації: пошук та розвиток власної ідеї, створення бізнес-моделі, спілкування з клієнтом, маркетинг, формування команди, залучення інвестицій, дослідження трендів ринку.
  3. Pitching session (4 год) – навчання пітчингу (презентації) ідеї та створення презентацій для інвесторів. Можливість участі у конкурсі стартапів Big Idea Challenge із призовим фондом до 3 000 фунтів і менторську підтримку.

Навчання відбувається українською мовою, захист проектів – англійською (можна заздалегідь підготуватися). Для студентів і викладачів Львівської політехніки навчання безкоштовне (витрати бере на себе програма).

Тренінги проводять викладачі, які пройшли навчання в акселераторах Великої Британії за методикою Кінгстонського університету (Велика Британія). Участь у програмі для учасників дасть можливість майбутньої співпраці з Tech StartUp School, сертифікат, використання можливостей Tech LabInno, нетворкінг та нові знайомства, можливість розвитку й участі у різних стартап-конкурсах.

Докладна презентація програми

Реєстрація