Студенти і викладачі кафедри обліку та аналізу зустрілися з представниками бізнесу США

Кафедра ОА Львівської політехніки
Студенти і викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками бізнесу США

На кафедрі обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч викладачів та студентів із запрошеними за ініціативою доцента кафедри Володимира Чубая представниками успішного бізнесу та сертифікованими бухгалтерами із США. Гостями політехніків були: Річард Рід – засновник і президент REED International Aerospace Group компанії з США, яка спеціалізується на консультуванні в аерокосмічній сфері; Майкл Діксон (сертифікований аудитор СРА) – власник та керуючий Dixon & Company Wealth Management, інвестиційно-консалтингової компанії з США; Джо Лінеберрі (сертифікований аудитор СРА) – донедавна старший віце-президент Aon Corporation, глобальної компанії з управління ризиками, колишній аудитор провідної міжнародної аудиторської фірми Ernst & Young в США.

Американські фахівці, відповідно до узгодженої з кафедрою програмою, прочитали тематичні лекції для студентів спеціальності «Облік і оподаткування». У формі діалогу зі студентами обговорено сучасний стан та зміст багатьох аспектів у предметній сфері знань та їхнє практичне застосування. Цікавим для студентів було з’ясування професійних перспектив, особливо коли лектори поділились конкретними прикладами зі своєї професійної кар’єри, акцентуючи увагу на потребі постійного самовдосконалення власних знань і практичних вмінь.

Іноземні фахівці обговорили з викладачами кафедри особливості професії бухгалтера, аудитора, фінансового аналітика в США та їхнє зіставлення з аналогічними професіями в Україні, а також поділилися досвідом навчальних закладів США у підготовці фахівців за цими професіями, організації підвищення кваліфікації за фахом, статусом цих професій у суспільстві та оплатою праці.

викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками бізнесу США викладачі ІНЕМ зустрілися з представниками бізнесу США