Студенти-економісти Університету взяли участь у програмі Erasmus+ у Сопотській академії прикладних наук

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з візиту до Польщі

З 22 до 26 травня 2023 року в рамках програми Erasmus+ студентки кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту (Яна Кізляк, Стефанія Лукашук, Ірина Грицай, Анастасія Горбкова, Ірина Саварин, Іванна Лішнянська, Анастасія Дунаєвська, Ольга Василишин), а також студентки кафедр адміністративного та фінансового менеджменту, теоретичної та прикладної економіки, управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку (Тетяна Дадак, Софія Паска, Ангеліна Недошитко, Ганна Радзієвська, Христина Кудрик, Вікторія Сеньків, Анастасія Титиш, Ольга Деркуца, Софія Порохнавець) разом із доценткою кафедри обліку та аналізу Оленою Тивончук здійснили візит до Сопотської академії прикладних наук (м. Сопот, Польща).

Олена Тивончук провела презентацію Львівської політехніки й обговорила з керівництвом Сопотської академії прикладних наук перспективи та напрями подальшої співпраці, зокрема щодо обміну студентами і проведення спільних наукових заходів.

Студенти відвідували заняття з дисциплін «Міжнародне комерційне та корпоративне право», «Оподаткування підприємств», «Основи маркетингу», «Культурні відмінності в бізнесі» та «Основи економіки». Навчання відбувалось англійською мовою в діловій та дружній атмосфері. Студенти працювали разом із польськими колегами над спільними проєктами, отримали неймовірний досвід під час пар та поза ними. Зокрема, мали змогу усвідомити та відчути складнощі пересування маломобільних людей за допомогою технології віртуальної реальності.

Участь у програмі Erasmus+ надала студентам Львівської політехніки можливість ближче познайомитися із історією, культурою та регіональними особливостями Сопота і Поморського воєводства Польщі загалом, відвідати Гданськ, Гдиню, інші неймовірні місця, зустріти схід сонця й навіть поплавати у Балтійському морі.

Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі Фото з візиту до Польщі