Студенти-економісти Львівської політехніки та Університету Марії-Кюрі Склодовської у Любліні обмінялися візитами

Кафедра ОА Львівської політехніки
студенти на екскурсії

З 12 до 17 жовтня 2018 року в рамках договору про міжнародну співпрацю між Національним університетом «Львівська політехніка» та Університетом Марії-Кюрі Склодовської у Любліні від 18.05.2012 р. та Плану наукового співробітництва між Інститутом економіки і менеджменту Львівської політехніки та кафедрою бухгалтерського обліку УМКС на 2016–2018 рр. студенти кафедри обліку та аналізу ІНЕМ взяли участь у науковому семінарі «Стандарти міжнародної фінансової звітності – впровадження та перспективи розвитку», організованому Науковим колом економістів, а також в інтеграційно-навчальному виїзді «Radar 2018», організованому Радою студентського самоврядування економічного факультету УМКС.

Група студентів третього курсу спеціальності «Облік і оподаткування», очолювана доцентом кафедри обліку та аналізу Тетяною Воскресенською, мала можливість не тільки взяти участь у науковому семінарі, але й у надзвичайно цікавих та інтерактивно-пізнавальних екскурсіях, організованих польськими колегами. В рамках програми перебування вони ознайомилися з культурно-історичною спадщиною таких міст як Замость (12–13 жовтня), Люблін (13 жовтня), Красноброд (14–16 жовтня).

Захопливе враження на студентів справив інтеграційно-навчальний виїзд «Radar 2018», метою проведення якого є допомога студентам в адаптації до навчально-наукового процесу, ознайомлення з діючими студентськими організаціями, обговорення особливостей навчання студентів з керівництвом економічного факультету. Цього року на відкритті заходу «Radar 2018» була заступник декана економічного факультету Університету Марії-Кюрі Склодовської у Любліні Малгожата Камінецька. Присутні мали можливість обговорити важливі аспекти організації та проходження навчального процесу на економічному факультеті.

Інтерактивно-інтеграційна поїздка групи студентів спеціальності «Облік і оподаткування» була сповнена позитивними емоціями, зумовленими новими знайомствами, їхньою активною участю в інтеграційних іграх, квесті та інших цікавих подіях.

Натомість група студентів з Університету Марії-Кюрі Склодовської разом із продеканом Малгожатою Камінецькою 17–20 жовтня відвідали Львівську політехніку, взяли активну участь у IV Міжнародній науковій студентській конференції, побували на екскурсії Львовом.

студенти на екскурсії студенти на екскурсії студенти на екскурсії студенти на екскурсії студенти на екскурсії