Студенти-біотехнологи кафедри ТБСФБ у рамках навчальної практики відвідали ПрАТ «Львівський жировий комбінат»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відвідин підприємства

5, 7 та 8 вересня 2023 року викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки – доцентки Жанна Паращин, Роксолана Конечна та асистентка Наталія Монька – організували візит для студентів груп БТ-21 та БТ-22 на ПрАТ «Львівський жировий комбінат» – одне з провідних підприємств олійно-жирової галузі України.

Понад півсторіччя жиркомбінат спеціалізується на випуску високоякісних маргаринів, майонезів на натуральних яєчних жовтках, столових маргаринів та жирів. Продукцію комбінату випускають під торговими марками «Щедро», «Запорізький» та «Оллі».

Разом із керівниками навчальної практики підприємство також відвідали доцент кафедри ТБСФБ Андрій Кархут і старша викладачка Ірина Бучкевич.

Під час візиту студенти і викладачі ознайомилися з виробництвом та мали можливість продегустувати продукти марки «Щедро».

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства