Студентське дозвілля: у Політехніці відбулися традиційні Андріївські вечорниці

Юрій Мартинович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з вечорниць

Цього року забави на свято Андрія проходили в укритті Національного університету «Львівська політехніка».

Як розповіла голова Колегії студентів Львівської політехніки Анастасія Киричук, на захід завітало понад сто студентів.

У «доковідний» час вечорниці були традиційним заходом політехніків. Цього ж року ми дуже вагалися, чи проводити, але студенти – члени Колегії та профбюро ІКТА – виявили ініціативу, а ми їм радо допомогли у всьому з організацією та проведенням заходу. В укритті було доволі зручно, єдина проблема, яка виникла, – вимкнення світла на початку заходу, тому вся підготовка відбувалася при ліхтариках. Також в укритті не було зв’язку, але таку прикрість можна вважати і як плюс, бо всі цілком занурилися в атмосферу вечора, – зауважила Анастасія Киричук.

Для студентів організували чимало цікавих конкурсів, а найбільшу увагу привернуло «кусання калити». Зрозуміло, що Андріївські вечорниці не обійшлися без ворожіння та традиційних українських страв, зокрема вареників.

Нашою метою було як об’єднати студентів, так і показати традиції, бо багато хто ніколи не чув про такі заходи. Ну і, звісно, цього року ми всі заходи проводимо з благодійною метою – для допомоги ЗСУ. Нам вдалося зібрати майже 9 тисяч гривень, – додала Анастасія Киричук.

Нагадаємо, що завдяки студентській творчості на «Осені Політехніки» вдалося зібрати понад 50 тисяч гривень для ЗСУ.

Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць Фото з вечорниць