Студентки Львівської політехніки навчаються в Німеччині за програмою мобільності Erasmus+ KA 107

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе

У травні викладачі Львівської політехніки разом із партнерами проводили співбесіди зі студентами, які бажають поїхати на навчання до Німеччини, і ось 6 студенток розпочали семестрове навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе (Університет прикладних наук і мистецтв, м. Лемго) – за програмою мобільності Erasmus+ International Credit Mobility (KA 107).

Троє з них (Марія Велика, Уляна Шибунька, Вікторія Андрухів) – студентки кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту, Олеся Коберська здобуває освіту на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва ІНЕМ, а Іванна Тадаш та Анастасія Локайчук – представниці кафедри автоматизованих систем управління Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки.

Студентки кафедри маркетингу і логістики поділилися першими враженнями:

«Наша команда з Львівської політехніки розпочала студентський обмін за програмою Erasmus+ у Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (TH OWL), University of Applied Sciences and Arts (Lemgo, Germany). Багато позитивних вражень!

Спочатку ми займалися документами та формальностями. Та найцінніше те, що ми знову оффлайн. Цього дуже не вистачало для повноцінного студентського життя. Адже тут є так багато можливостей для обміну, не лише знаннями, а й досвідом, культурою. Цьому сприяє велика кількість студентів з різних куточків світу. В нас на курсі PEM (Production and Management) є студенти з Мексики, Перу, Чилі, Італії, Кореї, Індії, Ірландії та інших країн.

Цього тижня стартувало навчання. В кожного студента є помічник – Buddy… Дуже подобається й те, що ми в невеличкому місті, й тут усі дуже привітні та стараються допомагати. Ми на початку свого шляху, але, сподіваємось, що далі буде не менш цікаво і пізнавально!».

Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе Фото з навчання у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе