Студентки кафедри обліку та аналізу взяли участь у міжнародній науковій конференції в Польщі

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

13 травня 2021 року три студентки кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» (Діна Кут, Ірина Мазур та Аріна Жирнова) взяли участь у VIII Міжнародній конференції студентів і аспірантів «Інновації та проблеми у сучасному світі економіки, фінансів і обліку», яка відбулась в університеті Марії Кюрі-Склодовської (Люблін, Польща).

З привітальним словом до учасників конференції звернувся завідувач кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки професор Ігор Яремко та представники закладів вищої освіти Польщі (Краківського університету економіки, Університет Адама Міцкевича в Познані, Університет імені Яна Кохановського в Кельцях ).

Всі доповіді стосувались актуальної облікової тематики, студенти кафедри обліку та аналізу представляли їх англійською мовою.

Наукова дискусія у сфері економіки, фінансів та обліку збагатила присутніх новим досвідом, цікавими ідеями. Учасники обговорили багато проблем, висловили побажання й надалі консолідовувати зусилля на спільних платформах та сподівання на подальшу взаємну системну співпрацю, а також погодили найближчі наступні кроки щодо її реалізації – наступну конференцію провести у Львівській політехніці.