Студентки кафедри обліку та аналізу – переможниці Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Переможці конкурсу

На підставі Листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 09.01.2024 № 21/08-28 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році Національний університет «Чернігівська політехніка» провів Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

Конкурс проходив на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування методом рецензування та оприлюднення рейтингового списку наукових конкурсних робіт без проведення підсумкової конференції.

Для участі в конкурсі надіслано 73 наукові роботи 82 авторів. Від кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» на конкурс було подано дві роботи:

  • Адріана Вінтоняк, «Загроза банкрутства підприємств: виявлення під час аудиту, комплексний аналіз та заходи щодо мінімізації» (науковий керівник – професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай);
  • Ірина Саварин, «Проблеми та перспективи впровадження бухгалтерського обліку, аналізу та контролю екологічних витрат підприємства» (науковий керівник – доцентка кафедри ОА Ольга Грицай).

За результатами рецензування наукових конкурсних робіт рішенням Галузевої конкурсної комісії сформовано рейтинговий список. Обидві представниці Львівської політехніки стали переможцями та нагороджені дипломами: Адріана Вінтоняк – дипломом І ступеня, Ірина Саварин – дипломом ІІІ ступеня.

Також у загальнокомандному заліку команда нашого університету здобула І місце.

Вітаємо переможців та їхніх керівників, бажаємо перемоги, миру та майбутніх наукових звершень!

Повні результати конкурсу – у доданому файлі.

Приєднані файли