Студентки кафедри ЕЗП та викладачі Університету були учасниками заходів у рамках проєкту CLIMAN у Грузії

Кафедра екології та збалансованого природокористування
Фото із заходу в Грузії

У рамках проєкту Erasmus+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» (CLIMAN) із 12 до 21 вересня 2024 року працівники кафедри екології та збалансованого природокористування Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола (д.т.н., завідувач кафедри Мирослав Мальований, к.т.н., доцентка Оксана Люта, к.т.н., доцентка Наталія Вронська, к.т.н., м.н.с. Андрій Середа) і кафедри гідротехніки та водної інженерії Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки (к.т.н., доцент Володимир Жук) взяли участь у Міжнародній конференції, яка відбулась у Батумському державному університеті імені Шота Руставелі (Батумі, Грузія).

На конференції, де взяли участь представники усіх партнерів консорціуму CLIMAN, було заслухано доповіді щодо сталого розвитку та стратегій адаптації до змін клімату. Учасники конференції мали можливість ознайомитися з навчально-лабораторною базою університету, а також відвідали Батумський ботанічний сад та Національний парк Махачкали.

Паралельно з 6 до 23 вересня відбувався навчальний візит студентів кафедри екології та збалансованого природокористування ІСТР у рамках академічної мобільності до Державного університету імені Акакі Церетелі (Akaki Tsereteli State University, Кутаїсі, Грузія). Участь у візиті взяли студентки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія» Анастасія Середа, Діана Андрус та Юлія Красниця і студентки другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія» Марина Безрідна та Мар’яна Добрянська.

Впродовж двох тижнів студенти брали участь у заняттях, які відбувалися в сучасних спеціально обладнаних лабораторіях університету, проводили різноманітні досліди щодо впливу змін клімату на навколишнє середовище.

Участь у мобільності надала студентам неоціненний досвід міжнародної студентської співпраці, необхідний для подальшої професійної діяльності у сфері екології.

Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії Фото із заходу в Грузії