Студентки ІНЕМ вибороли перше місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт із бухгалтерського обліку

Кафедра ОА Львівської політехніки
відеоконференція на платформі Zoom

Завершився фінал Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт із бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, організованого Національним університетом «Львівська політехніка» спільно з Одеським національним політехнічним університетом, Університетом Марії Кюрі-Склодовської (Польща) та Університетом «Артіфекс» (Румунія). Фінал відбувався у формі відеоконференції на платформі Zoom.

Учасників фіналу привітали проректор із наукової роботи Львівської політехніки І.В. Демидов, директор Інституту економіки і менеджменту професор О.Є. Кузьмін, завідувач кафедри обліку та аналізу професор І.Й. Яремко, представниця компанії PwC Антоніна Курець, представниця АССА в Україні Вікторія Волотовська.

У перший день фіналу учасники представляли свої наукові роботи, доповідали про їхні основні результати, активно дискутували з журі. Всі учасники та журі спілкувалися англійською мовою.

На другий день фіналу були цікаві та змістовні доповіді учасників, палкі дискусії з членами журі, вільне спілкування англійською, вітання та призи від партнерів – компанії EY.

За підсумками конкурсу студентки кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки Софія Вовків і Тетяна Стрижка здобули перше місце.

відеоконференція на платформі Zoom підсумки конкурсу