Студентки Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки беруть участь у CFA Challenge Ukraine

Кафедра МО Львівської політехніки
Студентки ІНЕМ беруть участь у CFA Challenge Ukraine

У листопаді 2018 року команда студенток Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки разом із куратором змагання від Університету Тетяною Кулініч відчули надихаючу і хвилюючу атмосферу CFA Challenge Ukraine, відкриття якого відбулося в Києві, у концерт-холі «Оазис» розважального центру «Ультрамарин».

Під час Kick-Off Meeting студенти прослухали презентацію представника компанії Nestle (яка стала об’єктом цьогорічного конкурсу), отримали практичні поради фахівців з ефективного дослідження капіталу компанії і з майбутнього кар’єрного зросту, зустрілися з роботодавцями і спонсорами на Дні Кар’єри. На цьому заході студенти змогли поспілкуватися з представниками таких «монстрів» і «авангардистів» фінансово-інвестиційного ринку як ICU, Deloitte, Concorde Capital, CIVITTA, D.TEC, NAFTOGAZ Group, KPMG, FinPoint, SimCorp, EY, Genesis, Fractal, PWC, IDEA, PROZORRO та інші.

В ході зустрічі також відбулось знайомство з ментором команди від CFA, яким цього року став Євген Дубогриз, заступник директора департаменту – начальник управління Департаменту фінансової стабільності Національного банку України, інвестиційний аналітик, керівник аналітичного відділу консалтингової компанії CFS Advisors.

CFA Institute Research Challenge – престижний студентський конкурс у сфері інвестиційної діяльності, міжнародне змагання у галузі фінансового аналізу, яке організовує глобальна асоціація професіоналів CFA Institute.