Студентка відділення програмування Влада Мельникова – мистецька гордість Хмельницького політехнічного коледжу

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Влада Мельникова

Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» зазвичай славиться технічною творчістю своїх студентів, але є серед наших студентів талановиті представники і мистецьких жанрів. Серед них – студентка відділення програмування Влада Мельникова, яка нещодавно всіх нас порадувала виставкою власних образотворчих робіт.

Різнобічною творчістю дівчинка почала займатися з раннього дитинства – це і малювання, і скульптура, і вокал. Вона є півфіналісткою «Талант-Fest 2015», лауреаткою фестивалю-конкурсу «Обдаровані діти України», обласного конкурсу малюнка «Моя сім’я – моя країна» та інших.

Влада ще зовсім юна, але багато випробувань долі. Це і важка рідкісна хвороба, що потребує дороговартісного лікування, і війна, що раптово ввірвалася в її життя, змусивши залишити на окупованій Луганщині свій дім та навчання у луганському коледжі. Разом з мамою переїхали до Хмельницького. Наш коледж став рідною домівкою для дівчинки, тут вона продовжила здобувати професію програміста і займатись образотворчим мистецтвом та співом. Незважаючи на життєві складнощі, роботи юної художниці сповнені краси, тепла і оптимізму.

Влада є гордістю Хмельницького політехнічного коледжу. Про неї знято телепередачу. За попередньою інформацією передача буде транслюватись 7 лютого 2016 року з 14:20 в ефірі «24 каналу» («включення 33 каналу»).

Запрошуємо всіх до цікавого перегляду і бажаємо Владі Мельниковій здоров’я, успіхів та всеукраїнського визнання її таланту!

виставка образотворчих робіт Влади Мельникової виставка образотворчих робіт Влади Мельникової